menu Disco-Train chevron_right

DE DISCO-TRAIN BEACH PARTY´S

STRANDFEESTEN IN
DEN-HAAG

Welkom op de Disco-Train pagina: Agenda Uitgaan Beach Party.

 

Na 19 jaar succesvolle en geslaagde strandfeesten georganiseerd te hebben in Den Haag, organiseren we ook dit jaar weer de oergezellige en drukbezochte Beach Party’s in Den-Haag = Kijkduin.

 

Kan jij net als wij niet wachten op het strandseizoen 2024?  Dan kan je dit jaar je hart ophalen, we organiseren dit jaar maar liefst 3 Beach Party’s bij Strandtent 14 op Kijkduin.

 

Een toffe en zwoele sfeer

Lekker met je blote voeten in het zand

De ondergaande zon als achtergrond.

Onze DJ’s draaien de lekkerste zomerse disco & classics.

 

Een Disco-Train Beach Party is een geweldig en sfeervol zomers disco feest met de beste DJ´s, de beste disco krakers en heel veel gezellige party people. Een must voor iedere liefhebber van Disco Classics en goede (strand) feesten.

 

Op zoek naar een toffe Beach Party?
In onze uitgaansagenda vol met Beach Party’s vind je alle aankomende feesten.

FEEST GARANTIE BIJ ONZE BEACHPARTY'S IN DEN-HAAG

Een Disco-Train Beach Party gaat altijd door!

Regen is voor ons geen probleem want dan gaat het dak erop.  Je bent dus altijd verzekerd van een goed strandfeest.

 

Regen of geen regen. Het dak gaat er sowieso af!

Check onze uitgaansagenda met al onze Beach Party’s voor alle strandfeesten.

 

Let op !! Er komen regelmatig nieuwe events en feesten bij.


MUZIEK

We draaien het beste wat de 70s 80s 90s & 00s te bieden hebben, de Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan.

 

Met de discohits uit de tijd van:

AVRO’s ‘’Top-Pop’’, De Ferry Maat’s ‘’Soul Show’’,  TMF,  MTV en Veronica’s ‘’Countdown’’ neemt de Disco-Train je mee terug naar de 70s 80s 90s & 00s. 

 

Op zoek naar leuke feesten?

Bekijk onze uitgaansagenda met al onze strandfeesten in 2024.

BEACH PARTY BIJ
STRANDtent 14 - Kijkduin

Standtent 14 is een gezellige locatie met een ongedwongen sfeer. Een plek waar gastvrijheid telt en het personeel je helpt met een glimlach.

 

Een geweldige locatie voor een Disco-Train strandfeest!

 

Gratis parkeren

AGENDA UITGAAN BEACH PARTY

Beach Party XL Kijkduin

Den Haag / 31 augustus 2024 close
keyboard_arrow_down

De Beach Party XL; dit kan je verwachten: cocktails, lachende gezichten, dansende mensen, de beste Disco uit de 70s 80s & 90s en een vriendschappelijke sfeer.

lokatie INFORMATIE

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor vind je, Strandtent 14.


De plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ!

 

Stap binnen in een huiskamer aan zee waar een team klaar staat om jou te verwennen met pure, eerlijke en lokale producten.

 

Opzoek naar een locatie voor een (onvergetelijke) bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, familiedag? Klik hier en Strandtent 14 helpt je graag verder.

 

Dagelijks zetten ook wij een voetdruk in het zand, maar deze voetdruk probeert St-14 te minimaliseren voor de natuur. ST-14 werkt zo min mogelijk met plastic en vervangen, waar mogelijk, deze voor eco-vriendelijke alternatieven.

TICKETSHOP BEACH PARTY

WIE ZIJN WIJ

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

contact met disco-train

Voor alle vragen mail je naar: info@disco-train.nl