DJ Nijkie – Disco-Train
menu Disco-Train chevron_right

Den Haag [NL]

Biography


In 1980 begon DJ Nijkie (Jan-Maarten Nijkerk) met zijn Drive-In Show Music & Lights te draaien op scholen, hockey- en tennisclubs. Niet veel later draaide Nijkie geregeld bij Partycentrum Dekker Warmond en op 18 jarige leeftijd was hij resident-DJ bij Het Maliehuisje Den Haag en draaide geregeld bij De Westwood te Den Haag.

Tijdens zijn studententijd in Leiden draaide hij wekelijks in Studentendisco HiFi en vanaf 1991 in de Nexus, de destijds zeer bekende club, waar hij eind jaren ’90 de nog jonge Armin van Buuren de beginselen van het draaien in clubs bijbracht.

All-Round
Verder draaide DJ Nijkie in binnen- en buitenland; ook grote Events werden niet geschuwd, zoals Koninginnedag en 4x de Canal Parade te Amsterdam, alsook 3x de FastForward Dance Parade Rotterdam.

Vanaf 2003 is DJ Nijkie een officiële professionele DJ en draait niet alleen al heel wat jaren voor Disco-Train, maar ook wekelijks in partycentra, dancings (bijv. van 2003 tot 2013 in Dine & Dance te Zoetermeer), op verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten, reünies, hockeyfeesten, thé-dansants, kinderdisco’s en zelfs bar mitswa’s.

Ziggo Dome
Als DJ John Martin treedt hij op in clubs, dancefeesten en afterparties, bijv. in 2012 op de afterparty van 538 Jingle Ball en Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam en in 2013 op een mega Beach Thé-Dansant te Scheveningen. In 2014 draaide DJ Nijkie 2 weken lang in het grote stadion tijdens het WK Hockey te Den Haag en bij de pre- en afterparty van Lady Gaga, Enrique Iglesias en Stromae in de Ziggodome.

2014 is ook het jaar van de terugkeer naar de clubs: DJ Nijkie is resident-DJ bij Discotheek Next (voorheen Nexus), Leiden. Kortom: DJ Nijkie is een veelgevraagde, zeer ervaren en veelzijdig draaiende DJ, die er gegarandeerd een superfeest van maakt.

Podcast


Events

Videos


PhotosSocial profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Website: http://www.djnijkie.nl/main.html

Email: info@disco-train.nl


Request availability