menu Disco-Train chevron_right

Utrecht [NL]

Biography


Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus.
Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde.
In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van de Dutch-mix Championship (AVRO 3x DD) en was DJ op radiostation ROULETTE 103.

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde.

In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van de Dutch-mix Championship (AVRO 3x DD) en was DJ op radiostation ROULETTE 103.

Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals De It en Escape (Amsterdam) Matrixx (Nijmegen) Baja Beach Club (Rotterdam) Rodenburg (Beesd), Fellini’s (Utrecht) Brothers (Bunnik) Bobs (Uitgeest) Asta en OH (Den Haag) Time Out (Gemert) Danssalon (Eindhoven) Opera (Arnhem) Goldfinger (Rosmalen) en nog veel meer.

TMF, MTV & Radio 538
Toen de Goldfinger, in 1994, haar deuren sloot, ging Bo Bellow naar Mallorca (Spanje) en draaide in het beroemde RIU PALACE – BCM – TITOS- Zorbas. Hij boekte voor Mallorca ook Nederlandse DJ’s zoals de Klubbheads , Mark van Dale, Jean, Marco V en Johan Gielen. Ook nodigde hij de Nederlandse MTV en Radio538 uit om hun show daar te doen.

In Riu Palace draaide hij met grote Duitse DJ’s die hem uitnodigden om in Duitsland te draaien, dit had zo’n succes dat hij ook gevraagd werd voor de grotere party‘s: LOVE-PARADE (1997 – 2001), The IT-Parties in Keulen / Porto (Portugal) / Eilat (Israël), Reaktor (Germany) D.I.S.C.O. in Go-Parc (Hereford), B.TV Tave TV en de Riu-Palace on tour. Andere landen merkten ook zijn sound op en zo draaide hij in Zwitserland, Griekenland, Italië, Noorwegen, Portugal, Miami, Ierland, Schotland etc.

Vanwege zijn regelmatige optreden op the Music Factory Television (the DJ’s) is hij geen onbekende meer. Hij was regelmatig in Sven’s café in Hilversum (van de Holiday RAP) te vinden waarmee hij nog de 80’s flashback theatertour heeft gedraaid.

MTV & Radio 538
In de 90’s was Bo Bellow regelmatig live in Radio 538 Van Diepen’s Dancedepartment!

Het produceren gaat hem ook goed af.
In 1996 had hij zijn eerste succes met “DJ Bo Bellow – Do it all night”. Dit was een hitje in de IT-Club Amsterdam en de “Dancesalon (Eindhoven).
Na deze club hit produceerde hij verschillende projecten die regelmatig de hitlijsten haalden. Hij maakte ook muziek voor TMF. O.a. The Axe Night Guide is van hem en werkte hij 5 jaar achter de schermen voor deze zender. Ook heeft hij wat mix cd’s gemaakt o.a. The Masters of Trance, Trancentury (Noorwegen) Classic Cafe (Brothers-Bunnik) en de Flashback “Hitmix”.

Daarna heeft hij veel bekende artiesten uit het Disco verleden geproduceerd, o.a. de club hit “Pretty Queen”. met de Michael Zager Band, „I’m Only Shooting Love” met de Time Bandits, „Light of my life” met Glenda Peters, „Rock the Boat 2004″ met Forrest en DJ Sven, „Cuba” met de Gibson Brothers.

Podcast


play_arrow
So 80’s Pt.2
DJ Bo Bellow | 2020
play_arrow
So 80’s Pt.3
DJ Bo Bellow | 2020
play_arrow
So 80’s Pt.4
DJ Bo Bellow | 2021
play_arrow
Live Stream 3.2
DJ Bo Bellow | 2020
play_arrow
Live Stream 3.1
DJ Bo Bellow | 2020
play_arrow
Live Stream 2.4
DJ Bo Bellow | 2020
play_arrow
Live Stream 2.3
DJ Bo Bellow | 2020

Events

Videos


Soundcloud


PhotosSocial profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Website: https://www.bobellow.nl

Email: info@disco-train.nl


Request availability