menu Disco-Train chevron_right

Leidschendam [NL]

Biography


Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren.
Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio Veronica en Radio Noordzee. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest.

Muziekgek
Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren.
Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio Veronica en Radio Noordzee.
Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest.

Organiseren
In de loop der jaren heeft hij als DJ verschillende genres gedraaid, van Disco tot Techno. In 1992 wilde hij wel wat meer en creëerde in Den Haag zijn eigen Dansplek. Na deze geweldige beleving wist Johan het zeker, dit wilde hij doen! Dat ging dus een vervolg krijgen.

Een droom die uitkomt
Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten omdat het draaien voor een zaal mensen hem nog steeds een enorme boost geeft.

Een droom die uitgekomen is, van je hobby: muziek, je leven maken. Dat is Johan gelukt

Events

Videos


PhotosSocial profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Website: https://disco-train.nl

Email: info@disco-train.nl


Request availability