menu Disco-Train chevron_right

DJ Wally DeLux

Leiden [NL]

Biography


DJ WALLY DELUX

De DJ van “Genartion X”, ontwikkelde zich met cassette bandjes, bergen vinyl, tapedecks, cd’s en uiteindelijk volledig digitaal.

Eerste plaatje voor echt live publiek gedraaid op de middelbare school in 1986. Na veel feestjes en hier en daar een danscafe begon midden jaren 90 het zwaardere werk in o.a. Utrecht.

Af en toe werd er ook gedraaid in Hillegom bij de Blues Brothers, een 25+ discotheek. Vanaf ’99 hier is Wally daar de vaste DJ geweest tot 2002,

Daarna werd het echt heftig, SPANJE, in de periode 2002-2012 werden honderden avonden aan de Spaanse costa’s doorgebracht achter de draaitafels.

Ondertussen ging in Nederland ook de boel keihard door. Vele uren werden doorgebracht in Zandvoort bij “Scandals”, in de zero’s het bekendste dans-café daar in de omgeving.

Tussendoor werden zaken als City-Life, De Herberg in Reeuwijk en DoubleR in Hillegom geregeld aangedaan.

Sinds 2013 word er door het sluiten van vele clubs in die periode over gestapt naar meer privé feesten. Denk aan bruiloften, bedrijfsfeesten en openbare evenementen. deze vinden niet alleen in Nederland plaats maar ook veel in Duitsland en Spanje.

Wat betreft draaistijl is “Danceable-Party-Minded” de beste omschrijving. “Alle” genres lekker strak in de mix met gevoel voor wat onze bezoekers nodig hebben!


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability