DJ Sanny (Sander Torn) – Disco-Train
menu Disco-Train chevron_right

DJ Sanny (Sander Torn)

Zoetermeer [NL]

Biography


Dj Sanny aka Vj / Groovemaster Sanny is o.a. bekend als resident deejay van de bekende  megadiscotheek Locomotion. Elke zaterdagavond vermaakte hij daar duizenden mensen met zijn unieke muzikale mix, een zelfontwikkelde eclectische draaistijl waarin club, electro, dance, urban en classics elkaar in een rap tempo afwisselden.
 
De op 17 maart 1973 in Den Haag als Sander Torn geboren Dj Sanny is ook een van de initiatoren van de ooit zo succesvolle 80ties en 90ties Disco Giants avonden in de Zoetermeerse discotheek. Kortom Dj Sanny is een allround entertainer die met zijn ruime ervaring en innemende persoonlijkheid elk publiek voor zich weet te winnen.

Sanny kreeg de muziek al met de paplepel ingegoten. Zijn vader, dirigent en organist Hans Torn, had gelukkig nog een piano want hij vond zijn zoontje al zeer snel raggend achter zijn toetsen. Het lezen van noten kon hij daarom al eerder dan lopen!  Al snel werd muziek zijn leven en toen een oom hem inwijdde in de discowereld was hij helemaal verkocht.

Na diverse avonturen in binnen en buitenland kwam Sander via een vriend in Locomotion terecht.
Hier heeft Sanny zijn onmiskenbare talent verder uitgebouwd en heeft hij helemaal zijn draai gevonden. Tot op de dag van vandaag is Sanny solo of samen met DJ Dennis te zien in het wel bekende Deejay/Veejay Team van Locomotion.

Events


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability