menu Home chevron_right

Corneel


Corneel

Locatie: Corneel - Lelystad
Adres: Neringweg 159 Lelystad Nederland
Telefoon: 0320-285528
Locatie pagina: https://www.corneel.nl

Corneel is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten, dance- en dansavonden bekleedt

Corneel een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.
Corneel programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar. Daarnaast spant het poppodium zich in om in samenwerking met andere podia en (culturele) instellingen bijzondere projecten te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn LelySTART, de Kajuit Sessies, Lely Sunday Afternoon en de XL concerten in de grote zaal van Kubus.

Corneel draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Het werken met vrijwilligers geeft Corneel een specifieke charme. Of ze nou in de garderobe werken, bij het licht of geluid of achter de draaitafel staan: passie voor muziek is wat onze vrijwilligers drijft. Corneel is vernoemd naar Cornelis Lely: naamgever en oprichter van Lelystad.
Tickets voor events aanschaffen kan zowel via de site van Corneel (www.corneel.nl) als aan de balie van de Flevomeer Bibliotheek Lelystad. De prijzen zijn inclusief alle extra kosten, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien er nog tickets beschikbaar zijn worden er ook tickets aan de avondkassa verkocht.

Corneel is gevestigd onder een parkeergarage en heeft daarmee ruim voldoende parkeerplekken. Vanaf Lelystad CS is het nog geen tien minuten lopen.


  • cover play_circle_filled

    01. Mixtapes
    DIsco-Train DJ Team

  • cover play_circle_filled

    01. And This is My House
    Dennis Harinck

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van de bekendmakingen van jouw favoriete artiesten en het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!