menu Disco-Train chevron_right

Corneel


Corneel

Locatie:Corneel - Lelystad
Adres:Neringweg 159 Lelystad Nederland

Corneel is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten, dance- en dansavonden bekleedt

Corneel een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.
Corneel programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar. Daarnaast spant het poppodium zich in om in samenwerking met andere podia en (culturele) instellingen bijzondere projecten te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn LelySTART, de Kajuit Sessies, Lely Sunday Afternoon en de XL concerten in de grote zaal van Kubus.

Corneel draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Het werken met vrijwilligers geeft Corneel een specifieke charme. Of ze nou in de garderobe werken, bij het licht of geluid of achter de draaitafel staan: passie voor muziek is wat onze vrijwilligers drijft. Corneel is vernoemd naar Cornelis Lely: naamgever en oprichter van Lelystad.
Tickets voor events aanschaffen kan zowel via de site van Corneel (www.corneel.nl) als aan de balie van de Flevomeer Bibliotheek Lelystad. De prijzen zijn inclusief alle extra kosten, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien er nog tickets beschikbaar zijn worden er ook tickets aan de avondkassa verkocht.

Corneel is gevestigd onder een parkeergarage en heeft daarmee ruim voldoende parkeerplekken. Vanaf Lelystad CS is het nog geen tien minuten lopen.