menu Home chevron_right

Het Wapen van Landsmeer


Het Wapen van Landsmeer

Locatie: Wapen van Landsmeer - Landsmeer
Adres: Calkoenstraat 27 Landsmeer Nederland

Location


informatie

Het Wapen van Landsmeer beschikt over meerdere grote en kleine ruimtes.

De vernieuwde hal van Het wapen van Landsmeer, die ook toegang biedt tot de bibliotheek van Landsmeer, is zeer geschikt voor het houden van exposities. Door het gezamenlijk gebruik van de hal door zowel Het wapen van Landsmeer als de bibliotheek is het een zeer druk bezochte ruimte. De hal is erg licht en ruim ingericht.

Het café is de centrale plek in het gebouw. Deze zaal is in gebruik als café en wordt mede gebruikt in de pauze bij verenigingsavonden en uitvoeringen. De zaal (incl terras) is ook te huur voor feesten en partijen. Bij deze gelegenheden is de zaal alleen toegankelijk voor genodigden. Er is in het café een keuken aanwezig voor warme en koude snacks. 

De Anton Heijboerzaal is voorzien van een groot podium, kleedruimte, geluidsinstallatie, professionele theaterverlichting en airco. De zaal is ook uitermate geschikt voor het houden van bruiloften, recepties of andere gelegenheden waar veel mensen verwacht worden. Er zijn verschillende mogelijkheden qua zaalinrichting en arrangementen zodat voor elke wens en budget een oplossing te vinden is.

Navigatie

Agenda