menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN HEERHUGOWAARD

Disco-Train is een back to the 70s 80s & 90s party ‘in full effect’. Bij Grandcafé De Heeren in Heerhugowaard is het altijd een feest der herkenning .

 

Veel mensen komen met een groep Als je alleen komt is dit ook niet raar Je maakt in deze vrolijke en vriendelijke sfeer makkelijk contact. Onze gasten vormen één dansende, zingende en vrolijke familie.

 

Dit spetterende discofeest is een avondvullend spektakel in een heerlijke ongedwongen sfeer. Onze eigen Disco-Train Dj’s trekken je de dansvloer op met de beste disco en classics hits Stilstaan is onmogelijk!

 

Hier in de agenda uitgaan in Heerhugowaard vind je tevens ook alle aankomende feesten.

DISCO PARTY IN HEERHUGOWAARD

De Disco-Train Party’s zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot regelmatig uitverkochte en legendarische feesten. Alleen de allerbeste hits van toen in de lekkerste sfeer met top Dj’s, dat is waar de Disco-Train party’s om bekend staan!

 

Ook in Heerhugowaard weten ze hoe je een feestje moet bouwen want bij de Disco-Train Party bij De Heeren staat de dansvloer altijd vol en is het feest regelmatig helemaal uitverkocht. Stap ook op de Disco-Train en ga mee terug in de tijd, bij dit discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s, & 90′s !

 

Op zoek naar leuke feesten voor de 30,40 en 50-plusser? Je vind ze hier in de agenda voor uitgaan in Heerhugowaard.

LOCATIE: DE HEEREN IN HEERHUGOWAARD

Grand café de Heeren is een echt feestcafé. Een authentiek Grand café met kroonluchters aan het plafond en oude fotolijstjes aan de muren. Iedereen voelt zich hier thuis want je krijgt een echt huiskamer gevoel met veel gezelligheid en warmte.

 

Dit gecombineerd met de Disco aankleding maakt dit de perfecte locatie voor een avondje uit. De Disco-Train Party’s bij De Heeren vind je hier in de uitgaansagenda voor Heerhugowaard.

 

Meer informatie over Grandcafé De Heeren

AGENDA UITGAAN HEERHUGOWAARD

Sorry, there is nothing for the moment.

AANVULLENDE INFO

Adres :
Middenweg 247
1701 GC Heerhugowaard
Website De Heeren


Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Heerhugowaard


Geen extra informatie

DE ROUTE NAAR GRANDCAFE DE HEEREN

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

LAATSTE NIEUWS

Sorry, there is nothing for the moment.

CONTACT MET DISCO-TRAIN

DISCO-TRAIN
Post Adres:

CONTACT FORMULIER