Maximum Disco – Den Haag – Disco-Train
menu Disco-Train chevron_right

Maximum Disco – Den Haag


MAXimum disco DJ ONLY PARTY

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

MAXIMUM DISCO = SATURDAY NIGHT FEVER!

Deze avond: @ DE MAXIMUM DISCO PARTY draaien we alle Disco van toen tot nu. Alle stijlen komen voorbij: Soul, Funk, Motown, Philly Sound, Italo, Euro Disco enz. enz.

LOCATIE HUDSON
Het prachtige Hudson (voorheen Condor City), gevestigd in een te gek nieuw pakhuis, is het décor van deze ongekende disco avond. Met 2 verdiepingen, rondom dansvloeren, een lounge gedeelte en een gigantische bar in het midden is dit een prachtige locatie voor de MAXIMUM DISCO PARTY.EEN COMPLETE BELEVING
We halen echt alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. We gooien de hele boel om zodat we zoveel mogelijk ruimte creëren om te feesten. Want een feest wordt het met retro video beelden, gratis party gadgets, een gratis Photo Booth en nog veel meer!

GEEN VERPLICHTE DRESSCODE
Dansschoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op want op zaterdag 6 april is Hudson Den Haag Zuid het decor voor hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel en een (nu al) legendarisch feest.

Een verplichte dresscode is er niet, maar voor wie wat fraais in de kast heeft liggen: voel je vrij voor een verkleedpartij!

Kom zoals je wilt want niets is te gek naar de MAXIMUM DISCO PARTY.
Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een felgekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

DIT WIL JE NIET MISSEN
Kom vooral als jezelf en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van.

Detail info:  scroll verder


6 APRIL MAXimum disco Den-Haag teaser

INFO

Datum: Za. 6 april 2024
Tijd: 20:00-02:00
Locatie:  Hudson-Zuid  Den Haag
Age: 25+

TICKETS:
First release: € 18,50
Second release: € 21,50
Final release: € 23,50
Groep Ticket: € 18,50
Deur: € 25,=

Adres: Poeldijkseweg 47 Den Haag
Parkeren  Gratis voor de deur
Locatie: Hudson-ZuidCheck hier de party video van de vorige editie

Check hier de party video van de vorige editie​