Nieuwsbrief Maart 2024 – Disco-Train
menu Disco-Train chevron_right

Nieuwsbrief Maart 2024


NIEUWSBRIEF

Beste feestgangers,

bekijk hieronder de agenda voor de komende tijd een verzeker jezelf van een plek op de dansvloer met onze speciale Friends First Tickets.

MAXIMUM DISCO
DEN-HAAG

ZA. 6 APRIL 20:00-02:00

SATURDAY NIGHT FEVER!
De Maximum Disco Party! Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

Deze avond: draaien we alle Disco van toen tot nu. Alle stijlen komen voorbij: Soul, Funk, Motown, Philly Sound, Italo, Euro Disco enz. enz.
 
EEN COMPLETE BELEVING
We halen echt alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. We gooien de hele boel om zodat we zoveel mogelijk ruimte creëren om te feesten. Want een feest wordt het met 3 DJ’s en VJ Pete. En ook retro video beelden, gratis party gadgets, een gratis Photo Booth en nog veel meer!  De Friends First Tickets voor dit event zijn uitverkocht.

BACK TO THE 70S 80S & 90S
ZOETERMEER

VR. 12 april 20:00-02:00

BACK TO THE 70s 80s &90s
Na het overweldigende succes van onze eerste twee uitverkochte editie, zijn we op 12 april terug bij On The Rocks in Zoetermeer met de Back to the 70s, 80s & 90s Party!
 
We brengen de magie van de jaren 70, 80 en 90 opnieuw tot leven, dus trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol nostalgie en swingende vibes. Voor dit event géén Friends First Tickets.

DISCO & CLASSICS 70S 80S 90S PARTY
AMSTELVEEN

Vr. 19 april 21:00-03:00

FEEL GOOD FRIDAY!
Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s! De Disco Edition met muziek uit de tijd van Top Pop en Count Down. Met DJ Sven !!

Voor dit event zijn er nog Friends First Tickets te koop.

Back to the 70s, 80s & 90s
ALKMAAR

ZA. 20 april 20:00-02:00

DISCO-TRAIN PARTY: TERUG IN DE TIJD! 

Op 20 april laten we de glorie van het verleden herleven bij Ruis in Alkmaar! Stap aan boord van de Disco-Train en beleef een onvergetelijke avond doordrenkt met de meest legendarische disco hits uit de tijd van TopPop en Countdown.

DE ALLERBESTE DISCO HITS
Herbeleef de magie van de dansvloer terwijl we de speakers vullen met tijdloze klassiekers. Van de funky grooves tot aanstekelijke beats, bereid je voor op een muzikale reis die je terugvoert naar de gouden tijd van de disco.

SFEERVOL EN STIJLVOL FEESTEN
Ruis wordt omgetoverd tot een oase van sfeer en stijl. Dans de hele nacht door met je partner, vrienden en bekenden terwijl we samen herinneringen ophalen aan de muziek die de dansvloeren domineerde.

Back to the 70s, 80s & 90s
Woerden

ZA. 20 April 20:00-02:00

SATURDAY NIGHT FEVER

Poets je dansschoenen en je zangstem op want stilstaan is onmogelijk en niet meezingen eigenlijk ook. Want je kent ze allemaal! We gooien alle registers open om jou de dansvloer op te trekken.
 
Trek je soulpijpen en psychedelische jurkjes maar uit de kast want we gaan terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90. Terug naar de tijd van Avro’s Top-Pop en Veronica’s Countdown. De beste DJ’s draaien die discokrakers die we allemaal kennen en waarop je niet stil kunt blijven staan.
 
Onze feesten staan bekend om de volle dansvloer, vrolijke gezichten, vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid.
 
Duik deze avond met ons in de tijdsmachine en beleef de ultieme nostalgische reis op de Back to the 70s, 80s & 90s Party bij De Hall in Woerden!

Kings Classics night
Leiden

VR. 26 APRIL 20:00-02:00

KONINGSNACHT IN LEIDEN

Koningsnacht wordt een knaller bij Scheltema Leiden met de Disco-Train Kings Classics Night!
 
Trek je oranje outfit uit de kast en kom de verjaardag van de Koning groots vieren met ons 26 april! Van 20.00 tot 03.00 uur dansen we op de beste hits uit de 70s, 80s, 90s en 00s, verzorgd door onze 3 top DJ’s!
 
Het wordt een vrolijke Feestavond vol herkenbare hits die je allemaal kan meezingen en waarop je de hakken van je schoenen kunt dansen, want bij deze avond staat plezier voorop.
 
Wij houden wel van een feestje dus we grijpen deze vooravond van de verjaardag van Wim Lex aan om eens helemaal lekker los te gaan en een Koningsnacht te beleven die we nooit meer vergeten.
 
Tot dan, laten we samen de verjaardag van de Koning in stijl vieren!

Friends First Tickets zijn nog te koop

DISCO-TRAIN BEACH PARTY’S 2024
KIJKDUIN – DEN-HAAG

8 juni & 20 juli 2024 | TIJD: 20:00-02:30

Ook dit jaar zijn we weer terug op het strand van Kijkduin met onze altijd succesvolle Beach Party’s. Zoals altijd: mooi weer dak-er-af. Al 16 jaar een begrip in Den-Haag en omstreken.

De Friends First Tickets waren dit jaar een stuk sneller gevlogen dan andere jaren. Daarom hebben we besloten om er nog een paar bij te doen voor alle 3 de strandfeesten (juni, juli en de XL Party in augustus) bij Strandtent 14 in Kijkduin. Pak hier die €5 korting voordat ook deze weer op zijn.

We starten binnenkort met de verkoop van de Friends First Tickets. OP=OP  en maximaal 2 tickets per persoon.

LET OP !!  Nagenoeg elk jaar zijn alle Beach Party’s zijn uitverkocht geweest.

DISCO-TRAIN XL BEACH PARTY
KIJKDUIN – DEN-HAAG

31 augustus 20:00-02:30

Ook dit jaar natuurlijk, de AFSLUITER van de vakantie (zomer) tijd.
DE BEACH PARTY XL

2 AREA’s
AREA 1: Disco & Fun 70s 80s 90s & 00s
AREA 2: HOUSE CLASSICS (only originals)

Ook hier de korting van  € 5,= per ticket voor onze trouwe vrienden. 
OP=OP  en maximaal 2 tickets per persoon.

LET OP !!  Nagenoeg alle Beach Party’s zijn uitverkocht geweest.

FRIENDS FIRST TICKETS OP EEN RIJ

FRIENDS FIRST TICKETS:

meer evenementen in 2023

BEDRIJFSFEEST - PERSONEELSFEEST

DISCO-TRAIN De nummer één in Disco Partys en Events.
Ook voor Boekingen Bedrijfsevents, én Personeelsfeesten