menu Disco-Train chevron_right

Tea Time Funk Leiden


INFORMATION

ZONDAG SAAI? NEE NATUURLIJK NIET !

Weg met de zondagse verveling!
Op 4 februari, van 15.00 tot 22.00 uur, wordt Scheltema Leiden getransformeerd tot de ultieme bestemming voor liefhebbers van funky deuntjes, groovy beats, meeslepende soul en swingende ritmes van de jaren 70 tot nu. Tea Time Funk belooft een dag vol muzikale verrassingen, waar een relaxte vibe hand in hand gaat met een bruisende dansvloer en een knus loungegedeelte.

Scheltema, als industrieel monument in het hart van Leiden, biedt de perfecte setting voor deze muzikale reis. De unieke, ontspannen ambiance van deze locatie vormt de ideale achtergrond voor een zondagmiddag en -avond vol soulvolle klanken en de lekkerste soulfood.

Laat je zondagse sleur achter je en omarm de Tea Time Funk-ervaring. Verwen je smaakpapillen met soulfood, laat je lichaam bewegen op de groovy beats en geniet van een drankje in een gezellige atmosfeer. Of je nu met vrienden komt of alleen, bij Disco-Train events maak je moeiteloos contact en deel je deze unieke belevenis met gelijkgestemde zielen.

Waarom thuisblijven als je bij ons kunt dansen en genieten van de muziek en de unieke sfeer van Tea Time Funk bij Scheltema Leiden? Maak je zondag onvergetelijk met ons!


 

DETAILS

Datum: 4 februari 2024
Tijd: Tijd: 15:00-22:00
Locatie:  Scheltema – Leiden
Age: 25+

TICKETS:
Early Bird:
€ 15,=
Regular:  € 17,50
Deur: € 20,= (indien beschikbaar)

Adres: Marktsteeg 1 2312 CS Leiden
Parkeren  Gemakkelijk te bereiken op loopafstand @ Lammermarkt parking garage.
Vanaf het Central Station Leiden is het minder dan 10 min lopen. 

ROUTE