menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN GRONINGEN

Er gaat niks boven….. Disco. De Disco-Train dendert door het hele land én ook in Groningen weten ze wat feesten is.

 

De sfeer is altijd vriendschappelijk, feestelijk, vol positieve energie en ongedwongen.

 

Elk feest wordt door onze Groningse gasten een onvergetelijk event. Er wordt gedanst en gelachen, ontmoet en gedronken met oude en nieuwe vrienden.

DISCO PARTY IN GRONINGEN

Onze eigen Disco-Train DJ’s draaien de lekkerste hits uit de tijd van: Top Pop, TMF, MTV, Veronica’s Countdown Zodat jij een avond onbezorgd de heupen los kan gooien.
Trommel jouw vrienden op en maak er samen een magische avond van om nog lang over na te praten.

 

Kun je wel een zorgeloze en sfeervolle avond met gelijkgestemden gebruiken? Kom Huize Maas en maak er feest van om nog lang van na te genieten. Alle aankomende discofeesten in Groningen vind je ook hier in de uitgaansagenda. Blijf de agenda uitgaan in Groningen dus goed in de gaten houden voor de laatste disco party’s.

HUIZE MAAS IN GRONINGEN

Huize Maas aan de Vismarkt is al sinds 1926 een begrip in Groningen. Eerste eigenaar en naamgever is dansleraar Herman Maas. Hij laat het pand, dat op dat moment nog een herenhuis is, omvormen en uitbreiden tot danszaal.

 

Een plek die al bijna 100 jaar een podium en een vloer biedt aan geweldige mensen, van student tot zakenman. de geboorteplaats van ontelbare ‘weet je nog?’-s.

 

Van je eerste gala tot je eerste techno feest. Een plek waar je ouders jou over vertelden en waar jij je kinderen over zal vertellen.

Meer over Huize Maas

AGENDA UITGAAN GRONINGEN

Sorry, there is nothing for the moment.

AANVULLENDE INFO

Algemene informatie, incl. de agenda vind je hier
in de uitgaansagenda voor Groningen.

Voor deze events hebben we voor groepen extra faciliteiten.

Parkeren is gratis voor de deur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

navigatie

TICKETSHOP GRONINGEN

WIE ZIJN WIJ

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

LAATSTE NIEUWS

Sorry, there is nothing for the moment.

CONTACT MET DISCO-TRAIN

DISCO-TRAIN
Post Adres:

CONTACT FORMULIER