menu Disco-Train chevron_right
  • img

    Amstelveen

    Nouvelle

AGENDA UITGAAN – AMSTELVEEN

UITGAAN IN AMSTELVEEN VOOR 30+ 40+ 50+

Waar ga je heen als je als 25-plusser een avond uit wilt gaan en plezier wilt maken in een vriendschappelijke sfeer met gelijkgestemden? Dit is precies de groep die bij Disco-Train aan hun trekken komt.

Disco-Train party’s zijn een beleving waarin je even terug gaat in de tijd. Zeg maar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Een avondje ongebreideld lol maken, net als vroeger. 

Op zoek naar leuke feesten voor 30, 40 & 50+? Je vindt ze hier in de uitgaansagenda voor Amstelveen.

70S 80S 90S & 00S DISCO PARTY IN AMSTELVEEN

Muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, uit de tijd van Avro’s Top-Pop en Veronica’s Countdown is de basis van deze succesvolle feesten. De beste DJ’s draaien die discokrakers waarop je niet stil kunt blijven staan. Maar ook de enorm in opkomst is de muziekstijl “Nu Disco”, waarbij nummers van toen gedraaid worden in een modern jasje. Alle events vind je hier in de agenda uitgaan Amstelveen

Kenmerkend voor de Disco-Train feesten voor 30 plus, 40 plus en 50 plus is dan ook de volle dansvloer. Vanaf de eerste disco classics tot aan het laatste nummer, is het de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid die overheerst op de dansvloer. 

LOCATIE: CLUB NOUVELLE IN AMSTELVEEN

Club Nouvelle heeft de uitstraling en look and feel van een klassieke nachtclub.

Als je binnenkomt geniet je van de stijlvolle aankleding en de romantische ambiance. Bij elk discofeest in Amstelveen wordt een heerlijk middernachtbuffet opgediend.

De locatie maar zeker ook het enorm vriendelijke personeel en het ouderwetse gastheerschap maken dit tot een geweldige club voor een Disco-Train Party.

Club Nouvelle is makkelijk bereikbaar en heeft (gratis) parkeerplekken voor de deur.  

 

Meer informatie over de locatie Club Nouvelle.