menu Disco-Train chevron_right

DJ René Verkerk

Heerhugowaard [NL]

Biography


Over Als René Verkerk tien jaar oud is, slaan de radiokriebels voor het eerst toe tijdens een discoavond op school. Twee jaar later presenteert hij bij een piratenzender zijn eerste echte radioprogramma.

In de jaren daarna is René bij verschillende grote radiopiraten (de voorlopers van de commerciele radio) te horen, waaronder Delta Radio in Nijmegen en Roulette 103 in Baarn.

Na zeven jaar illegale radio, besluit René van zijn hobby zijn werk te maken en… dat lukt ! Op 29 oktober 1995 is hij voor het eerst te horen bij Radio 10 FM en is er altijd gebleven. René is dan ook heel veel te zien in het land met de Radio 10 drive in show, van Texel tot Zeeland en is ook actief samen als solo DJ. Met zijn energie en humor is René de DJ die van elk evenement echt een feest maakt.

Als presentator van het weekend op Radio 10 zorgt hij voor een goed begin van de middag. Ook tijdens de Disco-Train feesten en evenementen is zijn sprankelende persoonlijkheid aanwezig en zorgt hij voor een uitgelaten sfeer waar onze gasten met een lach op de dansvloer staan.

René hoor je elk weekend tussen 13.00 en 16.00 uur op Radio 10!

Zijn wekker laat een applaus horen als hij afgaat en dus is René altijd vrolijk.

DJ René

Events


Booking contacts

Agency: Disco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability