Biografie

DJ Sanny aka VJ / Groovemaster Sanny
Hij is o.a. bekend als resident deejay van de bekende megadiscotheek Locomotion.

Elke zaterdagavond vermaakte hij daar duizenden mensen met zijn unieke muzikale mix, een zelfontwikkelde eclectische draaistijl waarin club, electro, dance, urban en classics elkaar in een rap tempo afwisselden.

Discotheek Locomotion
De op 17 maart 1973 in Den Haag als Sander Torn geboren Dj Sanny is ook een van de initiatoren van de ooit zo succesvolle 80ties en 90ties Disco Giants avonden in de Zoetermeerse discotheek. Kortom Dj Sanny is een allround entertainer die met zijn ruime ervaring en innemende persoonlijkheid elk publiek voor zich weet te winnen.

Na diverse avonturen in binnen en buitenland kwam Sander via een vriend in Locomotion terecht. Hier heeft Sanny zijn onmis-kenbare talent verder uitgebouwd en heeft hij ook bij Disco-Train zijn draai gevonden.

Vroeg geleerd is ….
Sanny kreeg de muziek al met de paplepel ingegoten. Zijn vader, dirigent en organist Hans Torn, had gelukkig nog een piano want hij vond zijn zoontje al zeer snel raggend achter zijn toetsen. Het lezen van noten kon hij daarom al eerder dan lopen! Al snel werd muziek zijn leven en toen een oom hem inwijdde in de discowereld was hij helemaal verkocht.


Stijl :Disco Classics, Top-40, Dance
https://www.facebook.com/sander.torn

Mixtapes

Mixtapes