Agenda Uitgaan Groningen

AGENDA UITGAAN HAREN

Er gaat niks boven….. Disco.

De Disco-Train dendert door het hele land én ook in Haren weten ze wel wat feesten is. De sfeer is altijd vriendschappelijk, feestelijk en vol positieve energie.

Elk feest wordt door de Harense gasten een onvergetelijk event. Er wordt gedanst en gelachen, ontmoet en gedronken met oude en nieuwe vrienden.

Agenda Uitgaan Groningen

70s, 80s, 90s & 00s PARTY IN HAREN

Onze eigen Disco_Train DJ’s draaien de lekkerste hits uit de tijd van Top Pop, TMF, MTV en Countdown zodat jij een avond onbezorgd de heupen los kan gooien.

Trommel jouw vrienden op en maak er samen een magische avond van om nog lang over na te praten.

Alle Disco-Train Events vind je hier in de agenda uitgaan Haren.

 

DE MUZIEK EN DJ’S

Kan je wel een zorgeloze en sfeervolle avond met gelijkgestemden gebruiken? Kom naar Kaap Hoorn en maak er feest van om nog lang van na te genieten.

Alle aankomende feesten vind je terug op deze uitgaansagenda pagina in Haren.

 

Agenda Uitgaan Groningen

LOCATIE KAAP HOORN – HAREN

Beachclub Kaap Hoorn is de perfecte locatie voor een knallend feest.

Een unieke locatie aan het water met een strand gevoel waardoor je vanzelf alles los laat want de setting is gezellig en heel relaxt. Daarom is Kaap Hoorn bij uitstek geschikt voor een Disco-Train Party. Het is ongetwijfeld een van de mooiste locaties van Haren, Groningen en omstreken.  
>> Meer informatie over Kaap Hoorn

 

 

NAVIGEREN NAAR KAAP HOORN

AGENDA UITGAAN IN HAREN

Geen evenementen gevonden!

EXTRA INFORMATIE

EXTRA INFO:
Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Haren.

Voor deze events hebben we voor groepen extra faciliteiten.

Parkeren is gratis voor de deur.

Alle Tickets zijn in de Ticketshop te koop.

DE ROUTE NAAR KAAP HOORN – HAREN

TICKET SHOP HAREN

 

WIE ZIJN WIJ

DJ SVEN
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn beruchte radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al ruim 13 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd.

Sven is al vanaf het begin dé vaste DJ van Disco-Train. Lees meer >>

DJ BO BELLOW
Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals De It en Escape (Amsterdam) Matrixx (Nijmegen) Baja Beach Club (Rotterdam) Rodenburg (Beesd), Fellini’s (Utrecht) Brothers (Bunnik) Bobs (Uitgeest) Asta en OH (Den Haag) Time Out (Gemert) Danssalon (Eindhoven) Opera (Arnhem) Goldfinger (Rosmalen) en nog veel meer. anwege zijn regelmatige optreden op the Music Factory Television (the DJ’s) is hij geen onbekende meer. Hij was regelmatig in Sven’s café in Hilversum (van de Holiday RAP) te vinden waarmee hij nog de 80’s flashback theatertour heeft gedraaid. Lees meer >>

JOHAN Mr. Disco-Train
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten.  Lees meer >>

DESIREE BONGENAAR
Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring partner als we keuzes moeten maken. Dagelijks bestiert zij onze Facebook pagina’s, beheert ze onze advertenties en is voor onze volgers op Facebook het eerst contact.  Lees meer >>

LAATSTE NIEUWS

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Word geïnformeerd over onze events én sta je op de mailinglijst. Je kunt dan o.a. gebruikmaken van extra korting op onze Friends First Tickets.

CONTACT MET ONS

Check eerst onze F.A.Q. pagina.
Staat jouw vraag er niet bij? Vul het formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

 
  CONTACT GEGEVENS
  DISCO-TRAIN:

  Postadres:
  Pr. J.W. Frisolaan 136
  2263 CV  Leidschendam

  Telefoon & Whats App: 06 – 555 45 849
  E-mail: info@disco-train.nl